KDesign by Kirsten Danielsen

Menu

Nyheder fra KDesign

Velkommen til min hjemmeside :-)

Modtag nyheder, tips og tricks om akrylmaling og maleprocesser

Din email adresse
Fornavn
Efternavn
Kunstnernavn

View previous campaigns.

 

Kommende udstillinger

Fernisering Den 2. februar 2017, kl. 15.00 GalleriGangen, Østervangsvej 40, Hadsten. Udtillinger varer indtil den 30. april 2017.

Herefter kan KDesigns malerier opleves live i Kolding, hos FLiC FLAC, Kiropraktik, Albuen 23, Kolding. Udstillingen hænger her fra den 1. maj - 31. juli 2017.

 


 

Vil du låne malerier fra KDesign?

Jeg udstiller gerne i virksomheder, gallerier og kunstforeninger. Er dine vægge tomme eller trænger du til nyt på væggene. Kontakt mig endelig for en aftale.

 


 

Ved du godt at du kan få dit maleri trykt på lyddæmpende plader?

Hvis du har lyd eller akustik udfordringer i din bolig eller på din virksomhed, så kan det lade sig gøre at få trykt dit yndlingsmaleri på lyddæmpende plader. Pladerne leveres i forskellige størrelse, alt efter behov. Kontakt mig for yderligere. Du må også gerne kontakte hvis du vil have et andet end et af mine malerier printet.

Har du tomme vægge i din virksomhed?

Vil du gerne have udsmykket dine vægge med moderne og nutidig kunst, så læs med her.

Dine vægge er hvide og lidt triste, og du har ikke overskud til at tage dig af udsmykningen. Derfor vælger du at lade vær. Hvis du vil have hjælp til udsmykning, så ring til mig, så kan jeg hjælpe dig.

Det er bevist at udsmykning på arbejdspladsen giver glade og motiverede medarbejdere. Tænk så lidt der skal til for at du får glade medarbejdere. Udsmykning kan også bruges som lyddæmpning i kontormiljøer og fællesarealer med højt til loftet.

Hvis du vil vide mere om det, så ring til Art by Kdesign.

Du ved at der findes et hav af dygtige og anerkendte kunstnere derude, i Danmark er der ikke mindre end 680.000 kunstnere, som dagligt eller ofte udtrykker sig billedligt eller skulpturelt. Du ved ikke helt, hvordan du kommer i kontakt med dem, eller du har måske ikke tiden og ressourcerne.

Hvis du gerne vil have skiftende udstillinger i din virksomhed, så kan jeg koordinere arbejdet for dig. Jeg kan sammen med dig afdække din smag, hvad kan du lide, og hvilket udtryk skal det have, og hvilken type kunst skal det være.

Ud fra dine ønsker finder jeg kunstnere, som gerne vil udsmykke din virksomhed.

Jeg laver tidsplaner og aftaler, og koordinerer ophængning og nedtagning. Hvis du kontakter mig i dag, så er du et skridt nærmere på glade medarbejdere.

Hvis du ønsker at få lavet en fast udsmykning af dit nye domicil, så kan jeg igen være behjælpelig, enten med mine egne malerier og udsmykninger, eller igennem mit netværk af kunstnere. Du har stadig mig til at afdække, koordinere og lave aftalerne.

Det er da værdigforøgelse der virker for dig og dine medarbejdere.

Kontakt mig allerede i dag på 60 15 50 99, så aftaler vi en tid for et telefonmøde. Jeg bruger ikke tid på fysiske møder, hvis det kan klares over telefonen, og det kan opstarten af en dialog som regel.

 


Har du 11 anledninger i 2015, hvor du skal skrive et kort til en kær ven, fødselar, brudepar eller lign...?

- så læs herunder

Jeg har samlet mine kunstkort i små pakker. Det betyder at du nu kan købe ét af hver af mine kunstkort, 11 stk ialt, til kun kr. 150,00 (normalprisen  er kr. 210,-) 

Hvis du synes at 11 er for mange, så har jeg også lavet pakker med 8 kort til kun kr. 100,- (normalprisen  er kr. 140,-) 

Hvis du forærer et af mine kunstkort til en anden, så viser du modtageren, at du har givet dig tid til at finde et kort, der er lavet med følelse og med en fortælling. Et fabriksfremstillet kort koster tit over 25 kr pr. stk i supermarkederne.Hvilket signal vil du helst sende?

Kortene kan købes ved at kontakte mig på min mailadresse: kirsten@kirstendanielsen.dk. Du kan betale via Paypal eller Mobilepay.

 

ÅRSPRIS

Jeg fik til opgave at male præmien til modtager af Netværkslokomotivets årspris i 2014.

Beskrivelse af maleriet: Hele vejen igennem arbejdet med maleriet har det været vigtigt for mig, at få udtrykt Meldgaards bevidste arbejde med miljø og miljøforbedringer. Dette vises blandt andet i mit valg af farver og symboler. Tandhjulene signalerer, at der tænkes grønt, helt ind i maskinrummet og i processerne. At der arbejdes bevidst med mindre udledning af farlige stoffer, som kan skade miljøet, vises ved hjælp af den blå plamage, det grønne er styret og de orange pile signalerer opgang. Medarbejderne har været sendt på efteruddannelse, og dette viser de glade mennesker, samt bogstaverne. Solen skinner over medarbejderne og virksomheden. Til venstre ses et mønster som, for den opmærksomme beskuer, er bøger. Tillykke til firmaet Meldgaard for det flotte resultat og Netværkslokomotivets årspris 2014.